Vent venligst…

Håndarbejdets Fremme

Haandarbejdets Fremme har eksisteret siden 1928 med formålet at støtte op om dansk håndarbejde og kunsthåndværk. Derfor har der i snart 90 år været gjort meget for at opfylde målet. Håndarbejds fremme har bl.a. holdt udstillinger, foredrag og kurser, gennem indkøbs- og salgsvirksomhed og ved udgivelse af bøger og årskalenderen, Årets Korssting. Organisationen var ganske effektiv og blev løbende udvidet med værksted, lokalafdelinger og egne forretninger og håndarbejdsskoler og endda et seminarium. 

Alt har dog ikke været ren fryd og gammen, og som mange andre store virksomheder gennem årene har der været økonomisk op- som nedgangstider for Haandarbejdets Fremme. I 1995-1996 skete en reorganisation med en adskillelse af forenings- og produktionsdelen samt lukning af egne forretninger. Det oprindelige navn Selskabet til Haandarbejdets Fremme blev ændret til Foreningen Haandarbejdets Fremme.

Det er Oehlenshläger der står for at producere broderi kits til Håndarbejdets fremme. Da Haandarbejdets Fremme for nogle år siden stod og skulle finde en ny producent til at producere alle deres designs, faldt valget på O. Oehlenschläger, der selv har rødder helt tilbage til 1874. 

Sjove Katte Sjove Katte Pris pr. stk.:  475,00 DKK Læg i kurv