Vent venligst…

Gütermann

Her finder du vores udvalg af metervarestof fra Gütermann.

Gütermann er et gammelt og traditionsrigt tysk firma, der stammer helt tilbage fra 1864. Der ligger med andre ord et meget solidt fundament af  150 års erfaring bag disse tekstiler. Firmaet er mest kendt for produktionen af sytråd, som vi naturligvis også har på hylderne hos StofGiganten, men herudover designer og producerer Gütermann også en stofkollektion ved navn Ring a Roses. Denne stofkollektion er en meget romantisk og feminin kollektion med lyse pastelfarver, blomster, prikker og andre lignende mønstre, der er med til at skabe en stemning af sommer og lethed.

Hos StofGiganten har vi et godt udvalg af det flotte metervarestof fra Gütermann, der alt sammen er fremstillet i 100% bomuld, der overholder standarden Øko-Tex 100, der betyder at stoffet ikke indeholder skadelige stoffer. Udover at du er med til at passe på miljøet ved at købe dette stof, så er det også værd at tænke på, når du bruger stoffet til tøj, som du eller måske endda dine børn skal bære mod huden.

Det flotte stof fra Gütermanns kollektioner er perfekt til at sy tøj af. Det er nok især tøj til kvinder og piger, du vil vælge dette stof til på grund af mønstrene og farverne.