Vent venligst…

Lillestoff metervarer

Her finder du vores udvalg af metervarestof fra Lillestoff.

Hvis du hører til dem der ynder at sy tøj og andre tekstiler til børn, så er du med garanti på udkig efter to ting på én gang. For det første søger du metervarestof med nye, flotte og spændende prints og motiver i klare farver. For det andet søger du stof i en god kvalitet, der også gerne må være økologisk, så du med god samvittighed kan lade det komme tæt på dit barns hud.

Det tyske stoffirma Lillestoff er svaret på begge behov. Med en klart skandinavisk inspiration, har Lillestoff nemlig valgt at fokusere på stof til børnetøj i sjove og skønne farver og mønstre og med børneglade prints. Samtidig har deres mission fra begyndelsen været at ingen børn måtte lide, for at fremstille tøj til andre børn. Derfor har firmaet en meget etisk politik omkring børnearbejde, ligesom at stoffet er GOTS-certificeret 100% økologisk bomuld.

Hos Stofgiganten har vi valgt at føre et meget stort udvalg af metervarestof fra Lillestoff, da vi ved at mange af vores kunder holder af at sy til børn og vi derfor gerne vil give jer en masse at vælge imellem.