Vent venligst…

Velkommen til StofGiganten

Hos StofGiganten finder du skønne metervarer og det seneste nye indenfor sytilbehør til gode, konkurrencedygtige priser. Udover dette har vi et bredt udvalg af snitmønstre, som giver god inspiration til syningen.

Vi går højt op i at give en god og behjælpelig service med kunden i centrum. Hvis du har nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret her på siden, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Telefonen er åben på hverdage mellem kl. 10 - 14.30. 
 
Der gøres opmærksom på at det til tider kan være svært at komme igennem på telefonen og at det kan være en god idé at sende en mail, såfremt det skulle ske. Vi har desværre IKKE mulighed for at besvare sms'er.
 
Vi har åbent på lageret tirsdage fra kl. 10 - 17.00 og torsdage fra kl. 10- 14-30, samt den 1. lørdag i måneden fra kl. 10 - 13. Det er her muligt at afhente bestilte ting samt at købe direkte fra lageret. Vi har ikke mulighed for at modtage betaling med kontanter så husk betalingskort. Skulle det ske, at lageret er lukket på en af disse dage, vil det fremgå på shoppens forside samt vores facebookside.
 
Bemærk: 
Kommende lukkedage: 
 

 

 
 
 
Nedenfor finder du vores kontaktoplysninger :
 
StofGiganten
Snedkervej 17
6710 Esbjerg V
Tlf. 6054 2462
Email: mail@stofgiganten.dk
CVR: 35126155