Vent venligst…

Velkommen til StofGiganten

Mit navn er Signe og jeg startede i 2013 STOFGIGANTEN. Jeg er uddannet socialrådgiver, men da jeg altid har elsket at være kreativ, sagde jeg efter en stress sygemelding mit arbejde op og startede i stedet STOFGIGANTEN.

I starten holdt shoppen til hjemme i vores hus, hvor jeg bor sammen med min mand Frederik og vores 2 børn, Daniel og Amalie. Metervarerne kom hurtigt til at fylde rigtig meget og efter ca. et år flyttede shoppen i andre lokaler, så vi igen kunne komme til i huset. Shoppen var i lokalerne i et par år, men i 2017 blev også de lokaler for små, og vi rykkede ind i vores nuværende lokaler.

Jeg elsker at sy – faktisk elsker jeg rigtig mange kreative sysler. Så når jeg ikke syer, kan jeg finde på at brodere, strikke eller hækle. Derfor synes jeg, at det er virkeligt fedt, at vi igennem årerne har udvidet sortimentet til også at omfatte snitmønstre, bånd, sytilbehør, broderi, garn, bøger, strikke- og hækletilbehør og meget mere. Alt sammen til skarpe, konkurrencedygtige priser.

Har du nogle spørgsmål, som ikke bliver besvaret her på siden, er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Telefonen er åben mandag – torsdag mellem kl. 10 – 14.30, men da jeg for det meste går alene på lageret, kan det til tider være svært at komme igennem på telefonen, da jeg har travlt med at pakke ordrer. Det kan derfor være en god idé at sende en mail, som jeg svarer på så hurtigt som overhovedet muligt. Bemærk at jeg desværre ikke har mulighed for at besvarer sms’er.

 

Nedenfor finder du vores kontaktoplysninger :
 
StofGiganten
Snedkervej 17
6710 Esbjerg V
Tlf. 6054 2462
Email: mail@stofgiganten.dk
CVR: 35126155